Post Page Advertisement [Top]

 

Ανοιχτή γραμμή μας περιμένει να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει..

Θα έχετε διαπιστώσει, αγαπητοί μου, από τις τόσες επαφές μας, ότι διατηρούμε μεταξύ μας μια δίοδο επικοινωνίας, βασισμένη στην στέρεη βάση της αλήθειας. Εδώ δεν χωράνε δεύτερες ή τρίτες σκέψεις, διατηρώντας έτσι ένα υψηλότατο επίπεδο σκέψης και έκφρασης.

Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση της νόησης των πολιτών, αναφερόμαστε στα καίρια σημεία που επηρεάζουν την κάθε μέρα μας, όπως και στα γεγονότα εντός και εκτός επικρατείας, όσα μπορούμε να προλάβουμε, διότι τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Είμαι βέβαιος πως όντως ζείτε την πραγματικότητα και η κρίση σας βάλλεται κατά ριπάς, στην προσπάθεια ανεύρεσης απαντήσεων με πραγματοποιήσιμους όρους. Το θολό τοπίο που μας περιβάλλει στην πατρίδα μας, εύλογα γεννά σωρό αποριών δυσθεώρητου ύψους, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια μορφή παραίτησης για διεκδικήσεις που επιτακτικά πρέπει να ασκήσουμε. Φαντάζουν όλα τόσο δύσκολα που κάθε προσπάθεια ανατροπής θεωρείται αναποτελεσματική και μάταια.

Ναι, φίλοι μου, είναι δύσκολα, όμως όταν γυρίζουμε την πλάτη στο κακό, το βρίσκουμε μπροστά μας. Πράξη και αμέλεια συνυπάρχουν όπως οι δύο όψεις του νομίσματος, αλλά το διαφορετικό αποτέλεσμα που δίνουν, χαρακτηρίζει ανεξίτηλα την προσωπικότητα του καθενός.

Και όλα ξεκινούν από την πολιτική ζωή του τόπου, που δεν διεκδικεί δάφνες. Κοινή διαπίστωση, που δυστυχώς παραμένει διαπίστωση, χωρίς την αναγκαία, ανάλογη πρόταση που θα συμβάλλει στην ανατροπή των παγιωμένων πρακτικών χειραγώγησης του λαού από τους δημαγωγούς. Οι οποίοι  δημαγωγοί - πολιτικοί, για την συνέχεια της ύπαρξης και παρουσίας τους, μέσω των εκατοντάδων κομμάτων και κομματιδίων, κατασπαράσσουν την ομοθυμία του λαού.

Η συνεχής και απροκάλυπτη πλέον προπαγάνδα, με την χρήση μέσων διάδοσης ψεύδους και συκοφαντίας, προσπαθεί να πνίξει φωνές αλήθειας που οι πολίτες αγωνιωδώς επιζητούν. Ο κατακερματισμός της θέλησης μας όμως θα παύσει οριστικά χρησιμοποιώντας την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που καθιέρωσε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Είναι το μόνον μέσον που μας φέρνει σε ουσιαστική επαφή μεταξύ μας και με όλην την θλιβερή τρέχουσα κατάσταση που επιβάλλεται με ανήκουστο κυνικό τρόπο και συσκοτίζει την νόηση μας.

Εκατοντάδες τοπικά γραφεία ανά την επικράτεια, περιμένουν την προσέλευση των πολιτών και την υπεύθυνη στάση και τοποθέτηση στα χρόνϊα θέματα που μας απασχολούν. Ο Έλλην πολίτης, με γνώση και θέληση, αναλαμβάνει αποφασιστικά την διακυβέρνηση του τόπου. Αμετάκλητα αποχαρακτηρίζεται από το φαύλο κομματικό παρελθόν και δράττει της ευκαιρίας να σχεδιάσει το μέλλον του. Μοναδικός εκφραστής και υπερασπιστής του Έθνους, αρχέγονος δημιουργικός νους, σε πορεία περαιτέρω ανέλιξης.

Ο δρόμος άνοιξε όπως και οι γραμμές και με ελεύθερη βούληση προχωράμε και διεκδικούμε την ζωή μας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι αυτό που υποσυνείδητα, σιωπηλά ζητούσαμε. Η υποβόσκουσα συναίσθηση των υποχρεώσεων έναντι της πατρίδας, βρήκε πλέον έκφραση και υπόσταση.

Χρήστος Κράγιας





AW%2BTHIMHSOY    

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΑΕΥΣΙΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


email:esymoudaniwn@gmai.com


YOUTUBE: (374) YouTube


ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: (4) Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής | Facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2373024116


 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                   

ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  

%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A4%25CE%2591-FACEBOOK-%25CE%259A%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A3

EMAIL ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

kiriakelis.giorgos@gmail.com

 

ΣΕΛΙΔΕΣ SOCIAL MEDIA ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΏΡΓΟΣ (@kiriakelis_giorgos) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

 

YOUTUBE ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

(11) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ - YouTube

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:

ΕΛΛΗΝΩΝ Σ
ΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

| Designed by Colorlib